EN VECKA KVAR

Nu är det bara en vecka kvar av rosa månaden. Då laddar vi för mustachkampen, det är den största satsningen hittills. Det ska bli jättekul och nu är alla batterier laddade. Nu har vi olw kampanjen " Rädda nötterna" att jobba med sen är det ju framförallt vår egen kampanj "man 45+ kolla ditt PSA". Sen har vi en mässa på Nöjesfabriken "Mäns hälsa" där eventuellt överskott kommer att gå till prostatacancer fonden. Där ska vi ha det stora tältet utanför och så kommer Biffen och Jönsson med sin nya rallybil. 
I går satt jag och skrev till 2 lokaltv kanaler, lokalradion och 2 lokaltidningar och beskrev vår " MUSTASCHKAMP"
Nu vet de i alla fall om det sen får vi se om de gör något av det.
 
 
Den här logga känns väldigt bra.
Att jobba ute bland vanligt folk är det jag trivs allra bäst med, men det är ju annat också. På måndag fortsätter SVF gruppen sitt arbete med att korta väntetider. Det känns som att det går framåt även där.
Även en rolig grej på Facebook. För nästan 1 år sedan la jag ut en bild på förbundets facebooksida med uppmaning att dela och gilla sidan. Då hände det nästan inget, men i går var det någon som delade bilden och nu är snöbollen i rullning. Så här långt är det 271 st delningar och 390 gillande samt drygt 200 fler som gillar förbundets sida. Sociala media har en fantastisk kraft.
Gå gärna med i våra föreningar det gör oss aktiva så mycket starkare. Om man vill jobba aktivt eller bara vara passiv medlem, det väljer man själv. Men medlemskapet är viktigt för våra barn och barnbarn.
Uppmana alla män 45+ "TA ETT PSAPROV DET RÄDDAR LIV"
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0