I MORGON SMÄLLER DET

Äntligen är det första november och vi får dra igång mustaschkampen. Nu har jag laddat batterierna i hel månad så nu känns det som att det är dags.
Det händer så mycket just nu. I morgon är väl inget speciellt inbokat men en tur med cykeln på stan får det väl bli. Men det är ju många andra som hjälper till. Här i Karlstad säljs våra pins i 7 st butiker . Vidars fiske, Hemköp,Boleward,CGC,Beijer Bygg, XL Bygg och Bevego AB. Sen säljer XL Bygg i Grums och flera ställen i Kristinehamn bla ICA MAXI.
Sen är det ju Apoteksgruppens butiker och Brothers som är med via den centrala kampanjen.
Så nu finns det möjlighet att stödja och köpa en mustasch pin. 
På måndag börjar allvaret för mig kl 07.15 är det morgonradion i P4, kl 10.00 ska jag vara på apoteket i Våxnäs centrum och på kvällen är det första mötet med en samtalsgrupp på strålenheten. Så dagarna fylls, livet som pensionär är inte tråkigt precis.
Men jag tycker att det är roligt att hjälpa andra så det är ingen belastning. Nu vore det väl konstigt om inte det här skulle ge avtryck ända in i regeringskansliet och socialstyrelsen. Vi måste bara få en allmän kontroll, det måste bli slut på att 1700 män kommer till vården försent för botande behandling.
Vårt krav man 45+ ska ha koll på sitt psavärde det är enda sättet att upptäcka prostatacancern i tid. 
Ni medlemmar som läser det här köp några pins som ni kan ha i fickan och sälj till vänner och bekanta. 
Vi är idag 342 medlemmar om alla sålde 10 st pins kan ni själva räckna ut vad det skulle betyda
Ni som inte är medlemmar BLI DET.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0