Ett år har gått

Idag är det ett år sedan jag skrev här. Jag fick soppa torsk. Inte för att det inte händer saker inom prostatacancervården utan för min egen diagnos händer det inte så mycket med just nu. Men man vet aldrig.
Det har varit ett händelserikt år en av de stora sakerna för mig var mitt deltagande i Almedalen med förbundet.
Vilka kämpar jag var tillsammans med den veckan. Nästa stora händelse var Värmland runt med en hyrd husbil, jobbigt och slitsamt men väldigt uppskattat ute i länet.
Sen fick jag förmånen att åka med på en studieresa till Norge. Vi var till Bergen och Oslo, där fick vi klart för oss att Sverige ligger efter vad det gäller diagnos och patient omhändertagande.  Vi har mycket att lära av vårt grannland.
Sen måste ju Mustaschkampen nämnas vilken framgång, nu hör ju företagen av sig till oss och vill delta. Konsum Värmland men bakelse gav 54000:- Hemköp sålde pins och reflexer 10700:- ICA maxi Kristinehamn 66000:- och många fler. Detta gör att vi med säkerhet kan avsätta minst 200000:- till fonden mot prostatacancer i år från Värmlands föreningen. Det känns vänligt bra för forskningen räddar liv.
Men allt är inte positivt i den här branschen, har förstått att en av krigarna från Almedalen inte har så bra utveckling nu. JAG HATAR DEN HÄR SJUKDOMEN. Den slår så hårt mot så mycket goa människor, vi måste få till en allmän screening så att alla får chansen att komma i tid.
Till sist vill jag önska alla som läser en riktigt God Jul
 

RSS 2.0