FÖRELÄSARE

Veckan började bra fick in en insändare i VF, då blev man glad. Men när jag sedan kom till min bil hade någon idiot krossat framrutan. Det måste vara en riktigt sjuk hjärna som ger sig på en bil som klart och tydligt jobbar för andra.
Men nu har det kommit en ny ruta på plats, så då glömmer vi det och går vidare.
Det händer så mycket annat som är positivt. Fick kontakt med en på MSB som var intresserad av att jag kom och berättade om prostatacancer. Så nu är det inbokat en föreläsning på tisdag.
Det blir starten på min kampanj att sprida budskapet, viktigt att ha koll på sin prostata.
TIDIG UPPTÄCKT=BOTANDE BEHANDLING
Hoppas fler företag nappar på det här.
SKÖT OM ER

BRA VECKA

Totalt sett en bra vecka, har kompletterat med en debattartikel till Expressen. Så här långt bara publisering i NWT(tack). Fått in lite pengar i bössan till forskning, eventuellt 2 nya medlemmar.
Lunchmötet med Landstings politiker gav mycket, det är viktigt med personliga möten. Har fått en hel del tips om hur jag kan driva kampen vidare.
Nu ska snart en av mina bästa kompisar ta sitt första PSA-prov efter en hel del tvekan. Ska bli intressant att höra hur han blir bemött när han fråga om provet. Om någon är informerad så är det han, som följt mig på nära håll.
 
Det glömde jag skrev till Året Runt,ICAkuriren och Hemmets Journal också. Året Runt nappade ska göra ett reportage om prostatacancer till våren, då skulle de höra av sig. Jag var och besökte reklamföretaget Vi Syns, har reklamskyltar i lycktstolpar i Karlstad,Kil,Arvika och Karlskoga. Blev väldigt positivt bemött, tror att det kan bli verklighet. Är i alla fall lovad ett svar.
Bilden till storbildskärmen har jag inte fått till än men den kommer.
 
Så jag ligger inte på latsidan man får inte ja jämt men väldigt många vill vara med.
Gör nu som min kompis ta ett PSA det är livsviktigt

Kamp mot prostatacancer fortsätter

Nu har det blivit en debatt artikel i NWT och en insändare i VF båda riktar sig till våra beslutsfattare Landstingspolitikerna de har ju betalt för att fatta beslut. Men inget händer, jag vänder mig emot att det är slumpen som avgör om vi får vård i tid eller inte. DET FÅR INTE VARA SÅ HÄR I SVERIGE 2012.
Sen ser jag fram emot att komma ut med bössan och möta folk imorgon det blev inget förra veckan, tänker de saknar mig i Mitt i City.
Veckans höjdpunkt blir om jag får bilen på storbilds skärmen i Karlstad centrum.
Den här bär jag alltid runt halsen utom i bastun
Ha en fin kväll

Det bästa jag gjort för kampen mot prostatacancer

Budskapen på min bil har setts av väldigt många. På cancerfondens facebook fick jag 336 gilla och på Blå Bandet - prostatacancer blev det otroliga 1525 gilla och 870 delningar så här långt. Där fortsätter det att öka sakta men säkert. Jag är väldigt stolt och tacksam men budskapet är det viktiga. Ha koll på prostatan, gör som jag ta ett PSA-prov(blodprov) det är LIVSVIKTIGT.
 
Lägger till en bild till. Hjälp till att sprida budskapet
Ha en fin dag

Blå Bandet-prostatacancer

Conny la ut bilen på mej och bilen på sin sida Blå bandet-prostatacancer på facebook. Det blev en fantastisk respons. På 2 dygn knappt är det över 1300 gilla och 650 delningar.Själv la jag ut den på cancerfondens facebook bra även där drygt 300 gilla men bara några få dela.
Men totalt sett blev det en jättegrej många som läst budskapet. På tal om budskap så här ser det ut på min rygg
Hoppas ni får en fin helg

BILEN FIXAD

Fick hämta bilen på reklamfirman idag. Är en väldigt nöjd bilägare. Fantastisk snälla människor man möter tack Lars för att du fixade detta.
Nu skulle jag bara behöva en vintermössa sen är allt fixat. Några tips.
Ha en riktigt fin kväll

BUDSKAP

Nya kläder, Nytt buskap

Facebook

Då var det åter en ledig dag. Börjar väl som vanligt någon timme med datorn för att leta efter nyheter i ämnet.
Vi blir sakta men säkert fler och fler som visar sig  i debatten, särskilt på facebook. PCF s facebook hade sist jag såg 179 gillningar, bra med tanke på att för några månader sen var det 2. Men det är för låg aktivitet.
Det är mer aktivitet på " vi som tycker att det blåa laget är lika viktigt som det rosa". Där är jag mest och delar nyheter som jag finner.
Idag får jag hämta mina vinter kläder från tryckeriet och i morgon har bilen fått nya kläder. Nu kan ingen undgå att förstå vad jag brinner för.
Forskningen går framåt, så jag hoppas att vi inom en snar framtid kan ha en vettig kontroll från samhällets sida.
Till dess får ni ha koll själva

PROSTATACANCER MÅSTE SYNAS MER

I dag kom första korrekturet på min bilreklam.
Det får nog bli ungefär så här några små justeringar bara
SYNS MAN INTE SÅ FINNS MAN INTE

RSS 2.0