Fin uppmärksamhet

Detta har varit en fantastisk ledig helg. Det har varit strålande solsken hela helgen. Den del positiva saker har också hänt. Vår ordförande Hans ville träffa mig på lördag förmiddag, han ville prata om framtiden. Jag kunde ju inte delta på vårt årsmöte som var på torsdagskvällen, var tvungen att jobba.
Det verkliga syftet med hans besök var att ge mig den här utmärkelsen (som jag inte visste att den fanns)
Det var stort. Visst lägger jag mycket tid på kampen mot prostatacancer. Men detta hade jag inte väntat mig, blev lite blött i ögat.
Sen fick jag en förfrågan att åka på en ordförande konferens som ersättare för Hans ( han genomgår en tuff cellgiftsbehandling och orkar inte) Det skulle vara väldigt roligt, måste bara fixa ledigt från jobbet, då skulle jag få träffa flera som jag har som Facebook vänner i verkligheten.
Hoppas att fler av er där ute vill engagera er. Det är kul att hjälpa andra och ni behövs. 
Medlemskap registrerar ni enklast på vår hemsida www.prolivwermlandia.se fast nu har föreningen bytt namn vi heter numera prostatacancerföreningen Värmland. Det namnet passar bättre.
Jag hade kontoret öppet i lördags också, mycket folk på stan. Det kändes riktigt roligt att möta alla generösa givare igen.
Ha det nu riktigt bra och ha koll på psavärdet
 

KONTORET

Nu kommer vårsolen och det känns som att det är dags att öppna kontoret igen. Har ju inte varit ute med insamlingsbössan sedan i oktober.
Det blev så jag ville koncentrera mig på att ta hand om mitt återfall. Men nu är det förhoppningsvis avklarat. Kommer att få en telefontid med min urolog under april för att diskutera fortsatta kontroller. Många klagar på vården men jag har fått en mycket bra vård både på urologen och onkologen. Men det är ju lätt för mig att vara positiv klarade ju både kirurgi och strålbehandling utan biverkningar.
Så nu är det högtid att betala tillbaka lite genom att samla in pengar till forskning.
2013 samlade vår förening in 53 000:- till fonden mot prostatacancer. Får se vad det kan bli i år. Mycket hänger på er där ute. Bli medlem i vår förening och stöd kampen mot prostatacancer. www.prolivwermlandia.se
Gör det för kommande generationer.
Ha koll på ditt psa så att du som jag får chansen till en botande behandling.
 

FRISK ???

Fick mitt efterlängtade svar idag. Psa 0,06 skulle vilja haft 0,00 men det går det väl inte att få med en sparad erections nerv. Men uppgången är bruten och enligt onkolog läkaren har jag ingen cancer idag.
Är tillbaka på urolog mottagningen och fortsatta psa kontroller blir väl var 3 månad till att börja med. Alla blir så förvånade inklusive läkarkåren att jag inte har fått några biverkningar. Det är ju vanligt men jag är väl pojken med guldbyxorna i det avseendet. Det enda som är skillnad nu mot före operationen är att jag inte har någon sperma vid utlösning men så blir det ju när sädesblåsorna och prostatakörteln opereras bort.
 
Så den här godingen får väl lagras i 8 år till. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.
Nu ska jag börja öppna mitt kontor på soltorget och samla in pengar till forskning igen. Har inte varit aktiv sedan strålbehandlingen började men nu är det dags. Det är det minsta jag kan göra för att hjälpa alla som inte har haft sådan tur som jag haft.
Men allt gäller att komma i tid så ha koll på psa värdet det räddar liv.
Bli medlem hjälp oss att hjälpa. www.prolivwermlandia.se  tänk på barn och barnbarn
 

PIRRIG

Då var blodet lämnat. Äntligen kommer jag att få svar på om strålningen lyckades. På tisdag eftermiddag ska jag träffa onkolog läkaren, är inte psa noll så har jag problem. Men det vore väl f-n om inte 2 botande behandlingar skulle ha tagit död på cancern.
Det här med att vänta är ingen bra grej.
Jag skulle vilja ha besked samtidigt som blodet tappas ur. Jag vet att det inte funkar men man kan väl få drömma.
Jag har hela tiden vägrat att ta ut något negativt i förskott, men ju närmare ett besked jag kommer desto svårare är det att inte oroa sig.
Tur att hela helgen består av jobb så man har annat att tänka på.
Ha en bra dag och håll gärna tummarna för mig.
Går det här bra ska jag ge järnet i kampen mot prostatacancer, det lovar jag.
Du kan också bidra genom att bli medlem i våra lokal förreningar. I Värmland är det  www.prolivwermlandia som gäller.
Ha en fin kväll och ha koll på psavärdet det räddar liv
 
 

VÄNTAN

Denna eviga väntan på svar. Ju närmare man kommer dagen desto jobbigare känns det. Nu är det 10 dagar kvar tills jag får svar om strålbehandlingen lyckades. KÄNNS SOM EN EVIGHET.
För övrigt känner jag mig frisk och i god form, kanske lite tröttare men det är väl åldern och ett tungt jobb. Men från april kommer jag att gå ner på 4 dagars vecka och slippa jobba helger. Då hoppas jag på full återhämtning.
När vårsolen kommer ska jag försöka återuppta mitt arbete på stans gator för att synliggöra denna tysta cancer som drabbar var 6 man. Vi måste få till en allmän kontroll.
Hjälp oss i föreningen www.prolivwermlandia bli medlem tänk på era barn och barnbarn
Ha nu en fin dag och snälla ha koll på PSAVÄRDET
 

RSS 2.0