NYTT ÅR NÄRA

Nu närmar vi oss 2013. Jag har stora förhoppningar på att det ska bli ett väldigt bra år för oss gubbar som drabbats eller kommer att drabbas av prostatacancer. Fler och fler röster hörs över hela sverige framförallt på socialamedia.
Snart måste våra beslutsfattare förstå att vi menar allvar. Vi vill ha allmän kontroll och vi vill kunna få nödvändiga mediciner till rimligt pris, högkostnads skyddet måste gälla för viagra,cilaris och liknande i eftervården och de mediciner som kommer får de inte säga är för dyra. Jag tycker inte att en mans liv ska värderas i pengar. Det går mycket skattepengar upp i rök och knall bara idag. Men om en gubbe som vill ha ett värdigt slut, det är för dyrt. Sådant gör mej arg(förbannad är rätt ord).
Men nog med gnäll det har ju hänt massor av grejer runt mej detta år. Många som velat ställa upp, senast i raden Kicki på neidre.se Fick en vecka på storbildsskärmen i Karlstad
Sådant gör mig så glad. Hoppas fler vill stödja kampen näst år. Och alla privat personer som bidragit i min bössa det är drygt 20 000:- till forskning. Tack så väldigt mycket alla goa människor. En stor nyårs kram till er alla

GOD JUL

Nu vill jag önska er som läser här en riktigt god jul. Fast för egen del är det ingen dag jag ser framemot. Det var kul som barn men för oss som valt att leva ensamma, när skilsmässor slår sönder familer, blir det ofta en väldigt ensam dag. Men de andra 364 dagarna uppväger ensamheten på julafton.
Därför åker jag tåget till Stockholm och bor på hotell detta dygnet. I morgon åker jag till Storvreta och hälsar på Rune och Monica det ser jag framemot. Rune har jag bara träffat en gång men det sa klick direkt, vi tänker så lika.
Monica träffar jag för första gången. Spännande, tycker om att möta nya människor.
 
HA NU EN RIKTIGT GOD JUL
Och ta vara på varandra
 

SNART JUL

Julen närmar sig och jag är ledig i 6 dagar, Har sedan i går varit mest i sängen ont i halsen och feber. Nu gäller det att bli frisk, ungarna firar jul med mamma så jag åker och hälsar på Rune i Storvreta på juldagen, Julafton tillbringar jag på tåg och så tänkte jag visa upp mig på Stockholms gator.
Igår kom det ett diplom från PCF med ett personligt tack för att jag har samlat in 20 000:- till fonden mot prostatacancer. Jag blev väldigt rörd och glad. Hoppas alla timmar som jag har visat mig ute med bössan och budskapen på kläderna har räddat någon
Snart kommer det ett nytt år och nya utmaningar, tiden rullar på i en rasande fart.
Glöm inte att göra något för andra det ger ett rikare liv

DET GÅR FRAMÅT

Händelserik vecka. I tisdags var jag till MSB och pratade om prostatacancer och psaprov det blev bara 5 som kom men det var intresserade grabbar. Sådana diskussioner som uppstog där skulle det vara på alla lunchraster,det behöver pratas om problemet.
I onsdags fick jag ett telefonsamtal från en urolog, kan inte betätta om innehållet än, men det kan bli ett riktigt genombrott i kampen mot prostatacancern.
I fredagens Värmlands Folkblad gick det att läsa om min medbroder Kjell-Owe i Sunne han fick en stor artikel i ämnet publicerad. Rubriken på förstasidan "Tidig upptäckt räddade hans liv" så nu är vi 2 som kör hårt i Värmland det kommer att hända mycket under 2013.
 
I går lördag tog jag min bössa med mig till Mitt i City igen för att under helgen nå 20 000:- det fattades drygt 300:-
Där kom det en som också är drabbad och la i den första femhundrigen, och så fick jag en klapp på axeln.
Då var det inte lätt att hålla tårarna tilbaka. Jag offrar ju en hel del tid på det här, fast offrar är fel ord, jag får så mycket tilbaka.
Nu blir det att sätta upp nya mål ha en riktigt fin fortsatt helg
Glöm bara inte att uppmana alla att ha koll på psa värdet. DET ÄR LIVSVIKTIGT 

Bössa nr 13

Nu har jag fått resultatet av bössa nr 13 det var 1505:-, samtidigt har bishops redovisat 716:- i sin andra bössa. Bishops total är nu 1472:- och tillsammans är det 19 686:-. Det får man ju vara väldigt nöjd med.TACK ALLA GIVARE.
Pengarna behövs till våra duktiga forskare
Nästa år lägger socialstyrelsen fram nya riktlinjer för cancervården, så nu är det extra viktigt att vi syns och hörs.
Det kostar ju bara psaprov x 2 (pris 218:-/st) och gummihandske + vaselin för att inse att jag troligtvis har cancer och behöver komma till urologen. 500:- och ett läkarbesök gav mig många friska år. Det är inte undra på att man inte kan acceptera att det är som idag SLUMPEN SOM AVGÖR.
Ha nu en fin dag

MOVEMBER

Här kommer mitt bidrag till årets movember.
Några pengar har jag inte samlat i den vägen. Men det gör jag i bössan är nog lite över 19 000:-

RSS 2.0