ARVIKA

Idag har vi varit och kampanjat i Arvika, vi var i Palmviken där är det både en ICA och Konsumbutik i samma byggnad. Vi fick en fin plats mellan båda butikerna
Den här Grumspöjken vill inte vara på bild men det är en bra pöjk i alla fall. Han är duktig på att tjöta med fölk.
Som tur var för husfriden så kom även Arnold från Gunnarskog.
Dagen började väldigt bra inom en timme hade vi värvat 2 nya medlemmar. Som vanligt gör det ett ganska stort intryck och väldigt många ögonpar ser oss. En del bra samtal blev det ju också, så några fler går säkert och testar sig.
Annars händer det väl inte så mycket i mitt liv just nu. Går mest omkring och njuter av all ledig tid. Det blir ju en del timmar på mitt kontor på Soltorget i Karlstad, för övrigt njuter jag mest av livet. Det var ett så fantastiskt rätt beslut att sluta arbeta och kunna ägna sig åt det man brinner för på heltid.
Hoppas att mitt sätt att synas med budskapet i vardagen gör att fler testar sig. PSA prov räddar liv står det på en del av mina kläder och det är faktiskt sant. Uppmana alla män 45+ ha koll på psavärdet godtag inte svaret "det var bra" begär ett siffervärde det är viktigt.
Sen vore det kul om fler förstod nytta av att bli medlem i en förening, det går bra att registrera sig på 
prostatacancerforbundet.se eller i Värmland pcfvärmland.se.
Sköt om er
 
 

PSA OM 6 MÅNADER

Nu har jag haft ett samtal med läkaren som gav mig cancerbesked och även opererade mig. Allt ser bra ut omätbart psa och inga biverkningar. Kan det bli bättre, men han ville ha en psakoll till om 6 månader sen får jag troligtvis mina efterlängtade årskontroller. Jag fick tillfälle att tacka han för ett GÖTT JOBB, jag hör ju till de som har alla bitar på plats. Även fast jag inte lever i en par relation så är det skönt att kisseriet och erectionen fungerar.
Träffade ett par från Stockholm igår när jag var på kontoret, de slet med att mannen inte fick erectionen att fungera. Men de ger inte upp utan provar de hjälpmedel som finns, vacumpump fungerade väl skapligt. Jag fick tipsa om en ny kräm som blev godkänd av TLV  8 maj 2015, den ingår nu i högkostnadsskyddet om man provat allt annat och det inte fungerar. Hoppas det kan hjälpa dom, alla har rätt till ett fungerande sexliv i synnerlighet när det är en behandlingsskada. Det området får vi focusera på när vi får vår efterlängtade screening, nu kan Göteborgsstudien visa på halverad dödlighet om alla screenades. Nu måste snart Socialstyrelsen ändra rekommendationer annars känns de inte trovärdiga.
Så det finns mycket kvar att göra. Nu måste jag snart få min cykelkärra klar, vill ha en huv byggd på den som kan fungera som bord. Finns lite olika tankar om hur det kan göras känner att jag vill ha den i ordning nu.
Men jag får väl fortsätta på kontoret på soltorget, och uppmana män att kolla sitt PSAVÄRDE och att bli medlem i vår förening. Nu är vi 306 men vi kunde vara minst det dubbla. 
 
 

FACEBOOK

Nu har prostatacancerföreningen Värmland en egen facebooksida. Det finns en länk på vår hemsida annars kan man söka på pcf värmland. Det har väl inte hänt så mycket där än men vi är 21 som gillar alltid något.
Tänkte framförallt att puffa för Blå Butiken  där, vill ju sälja saker.
Förövrigt känns det som att det är lite stiltje, min hjärna fungerar inte riktigt som den ska. Kan bero på att den varit utan nikotin i 60 timmar. Det är ganska tufft att sluta med snus efter 50 år, men nu ska jag lyckas. Är ju tvungen att testa om man är en vilje människa eller inte.
Fast helt stilla är det ju inte. I morgon ska vi till Säffle med kampanjbord och tält, och på lördag  blir det att delta på en rallytävling i Edane. Hoppas någon tar budskapet på allvar och tar sitt PSAPROV. Har vi tur kan vi kanske värva några medlemmar också, vi behöver ju bli fler.
 
 

MUNKFORS

Idag har vi varit med tältet i Munkfors. Vi hamnade väl lite offside med tältet, det var ju dragspelsstämma i Ransäter och borde ha varit mer folk i rörelse. Men en helt okej dag tältet syns ju väldigt bra.
Blev väl som vanligt några goda samtal och en ny medlem vilket är jättebra. Vi är ju nu 305 betalande medlemmar men jag tycker att vi borde vara betydligt fler. Vi är ju över 2000 som lever med dignosen i Värmland. Så uppmana nu alla som tycker att vi gör ett bra arbete att bli medlem. Man behöver ju inte vara drabbad för att vara medlem det går väldigt bra att vara stödmedlem. Alla som tänker på nästa generation, våra barn och barnbarn borde vara med.
Sprid även budskapet till alla män över 45 år " TA ETT PSAPROV DET RÄDDAR LIV"
Annars har vecka mest bestått av att njuta av livet som nybliven pensionär. Har ju varit ett par timmar på kontoret varje dag, det har ju varit så fint väder.
Ha det nu så bra och ta vara på livet, njut av varje dag. Det gör jag.
 
 

RSS 2.0