BÖSSA NR23

Nu är bössa nr 23 inlämnad och räknad den innehöll fantastiska 3357:- Nytt oslagbart rekord tror jag, en ung grabb la i 1500:-, så stora bidrag är inte vanligt. Så totalt är det nu uppe i 41310:-
Det är väl bara att fortsätta mot 50 000:- pengarna behövs ju.
Det är skit att cancern kanske har börjat spöka i kroppen. Jag behöver ju vara frisk för att fortsätta kampen mot prostatacancern. Men nu ska jag få en telefon tid med min urolog, jag vet ju vad jag vill men måste ju lyssna till expertisen också. Den gossen litar jag på, har ju lagt mitt liv i hans händer förut.
Vem vet jag kanske skulle ha opererats ett par år tidigare innan det han bli en T3 tumör. Så glöm nu inte att ha koll på PSA värdet det räddar liv.
Nu gäller det att jobba ännu hårdare för att i första hand få Landstinget att informera alla män mellan 50-70.
Sen får vi hoppas att det snart kommer bättre verktyg för att tala om vilka cancrar som är aggressiva och behöver åtgärdas.
Vårt stora problem i förreningen är att vi är för få som är aktiva, så tänk på nästa generation era söner och kom ut och hjälp till.
Bli gärna medlem i föreningen www.prolivwermlandia man behöver inte vara drabbad utan bara tycka att det vi gör är bra.
Ha nu en fin kväll
Jag syns i alla fall
 

BÖSSA NR 22

Nu har jag haft 2 semester veckor. Jag har lagt mycket tid till att synas och så har vår förrening köpt ett eventtält det och limmon i stan betyder en hel del. Bössa nr 22 innebar nytt rekord fantatika 2978:- så nu är det totalt 37953:-
Tack så väldigt mycket alla givare.
När nästa bössa räknas passerar jag säkert 40 000:- Jag har även haft många bra samtal och 1000 tals människor har sett tältet och budskapet. Det är så kul att göra något för andra, pröva gärna, all den tacksamhet jag får går inte att ersätta med pengar.
Nu ska jag ut till Obs Bergvik i morgon igen sen tar jag en fridag på söndag. Måste fixa lite innan jobbet kallar igen på måndag.
Ha det nu riktigt bra där ute och ta hand om varandra.
Uppmana alla män över 50 att ha koll på sitt psa värde
 

PSA STIGER

Varför???? Det finns det inga svar på. 2 års psa 0,05 ny koll svar idag 0,07. SKIT SJUKDOM. Det är ju låga värden men tendensen är fel. Är det så att min testosternon produktion är för hög??? My balls are gone kill me skrev jag på facebook idag det kanske är så.
Nu gäller det att läsa på allt om strålning för det är väl det som väntar i höst om det fortsätter så här. Men allt är inte negativt kampviljan att sprida budskapet HA KOLL PÅ PSAVÄRDET blir inte mindre.
Har varit på Bergviks köpcenter i 3 dagar nu, haft många bra samtal, sålt pins,bildekaler och t-shirts
Bilden är från när vi var med tältet på stora torget. Vid Bergvik fick jag vara ensam man behöver ju ledigt också det kan jag förstå.
Men jag mår bäst när jag är ute med budskapet. Det gäller att göra det man mår bra av, vet ju aldrig vad lång tid man har på sig. Men en sak är säker kampvilja det har jag.
Ha det riktigt bra där ute och ta hand om varandra. BÄR ETT BLÅTT BAND och visa att ni stödjer alla som drabbats
 

BÖSSA NR 21

Då var en bössa till fylld och räknad den innehöll 1844:- så totalt är det nu 34975:- Men pengarna är inte det viktigaste, utan det är att budskapet syns. Idag ska vi ut med vårt nya tält på Stora Torget i Karlstad, det syns bra
Det blev riktigt fint hoppas på många besökare. Sen har jag fått nya byxor så ingen kan undgå att se vad jag håller på med
Ha nu en riktigt fin helg. Besök oss gärna på stan och har ni inte möjlighet till det så gör ett besök på vår hemsida www.prolivwermlandia.se
Som alltid vill jag uppmana alla män över 50 HA KOLL  PÅ PSA VÄRDET det är livsviktigt
 
 

SEMESTER

Nu har jag 2 veckors semester, men det är från jobbet. Kampen mot prostatacancer tar aldrig ledigt. De här veckorna har jag bilen med till Karlstad. Den åker jag och parkerar där det rör sig mycket folk, igår stod den vid Willys och idag kör jag ut den till Bergvik. Den arbetar så bra på egen hand med sina budskap.
Själv ska jag försöka synas så mycket som möjligt i Karlstads centrum, men det är lite väderberoende.
I morgon när det är torgdag ska vi använda föreningens eventtält för första gången, känns spännande.
Men ibland funderar jag på vad jag håller på med
Vart är alla andra drabbade?? Har de inga söner?? Eller är det fortfarande skamligt att få problem som rör sexualiteten. Senaste siffror jag sett så är vi 85 000 som lever med diagnosen prostatacancer.
Varför vägrar samhället att hjälpa oss??
Vi måste bryta tystnaden och kräva vår rätt till den bra vård som finns, om vi kommer i tid.
Så snälla, gå med i närmaste patientförrening och engagera er. TILLSAMMANS KAN VI GÖRA SKILLNAD.
I Värmland kan du besöka vår hemsida www.prolivwermlandia.se annars kan du besöka www.prostatacancerförbundet.se där hittar du din närmaste förrening.
Ta nu hand om er och SNÄLLA HA KOLL PÅ PSAVÄRDET
 

RSS 2.0