BLÅ BANDET KAMPANJ

I dag smygstartar vi septemberkampanjen med att delta i en båtmässa. Den pågår mellan 12-16 vi finns på plats med vårt eventtält. Fast det började redan i torsdags med reportage i VF och i Metro i Värmland och igår var vår ordförande Hans i eftermiddags program i värmlandsradion. Det kommer att bli svårt att inte se ett blått band när man rör sig i Karlstads centrum.
Det syns va glad en aktivist blir när stadshuset i Karlstad blir så fint.
Min egen kamp får jag föra vid sidan av ska lämna nytt psaprov på måndag
Ha nu en riktigt fin dag och uppmana alla att bära det blå bandet. Det är viktigt att vi syns så att det blir ordning på det här någon gång.
Besök gärna vår hemsida www.prolivwermlandia.se där kan ni följa vår kampanj
 

CANCERPATIENT

Det är alldeles speciellt att vara cancerpatient. Det syns inte och i mitt stadie så känns det inte fysiskt att jag är sjuk. Men mentalt är det tungt. Hade en telefontid med min urolog i dag, vi var överens allt tyder på ett återfall som tur är finns det en andra chans till bot ( strålning). Jag ska ta ett nytt psaprov i september om värdena fortsätter att stiga blir det strålning. Man får ju hoppas att det går lika bra som operationen, den klarade jag ju utan biverkningar.
Men livet är ju det viktigaste och jag har så mycket kvar som behöver göras när det gäller prostatacancervården.
Vi hade möte med förreningen i dag septemberkampanjen är i stort sett klar. Det kommer att bli en av de större kampanjer som genomförts för det blå bandet. Hoppas att det ger stort medialt genomslag det är viktigt att vi kommer ut ur garderoberna och kräver våra rättigheter. Den kampen mot beslutsfattarna är bara en tidsfråga innan vi vinner. VI KOMMER ATT VINNA.
Min egen kamp har jag också för avsikt att VINNA.
Men jag behöver din hjälp till båda.
Stöd vår förening bli medlem www.prolivwermlandia.se alla kan göra något. Framförallt ha koll på din egen prostata så du inte kommer för sent
 
 

SEPTEMBER NÄRMAR SIG

Igår gick jag och Kjell runt till butiker och frågade om de kunde ha information om Blå Bandet på sina dörrar eller skylt fönster.  Nästan alla vill ställa upp vi fick bara ett nej. En del valde att ha det inne i butiken

Andra la det i skyltfönstret
Det kommer nog att bli som vi tänkt oss. Medvetandet om det blå bandet kommer att höjas i Karlstad.
Så här borde det vara på alla orter i Sverige
Vill du som läser här stödja kampen så gå in på vår hemsida www.prolivwermlandia.se  eller besök oss på stan under september. Ställ gärna frågor vi är ju inga experter men de flesta har egen erfarenhet att dela med sig av.
Till slut som vanligt dessa ord PSAPROV RÄDDAR LIV
 

KIL HELA VECKAN

I dag har jag och Hans vår ordförande varit några timmar med tältet på bibliotekstorget i  Kil. Det var väl ingen rusning till tältet precis men vi syntes och det är huvudsaken.
Innan vi reste tältet så hade jag ett mycket positivt samtal i telefon med en person som kommer att betyda mycket för den mediala uppmärksamheten av septemberkampanjen. Håller namnet hemligt än så länge men det är klart till 99,9%. Har fixat 5 fotbollar för signering om det är en ledtråd.
Så det har varit en mycket bra dag totalt sett.
Vill ni läsa om arrangemanget så finns det på vår hemsida www.prolivwermlandia.se
Hoppas verkligen att vår satsning i september kommer att få många att ha koll på sin prostata och sitt psavärde.
Och att media hjälper oss att få våra beslutsfattare att våga fatta beslut, det är viktigt för nästa generation.
Ha nu en riktigt fin kväll

FÖRVÄNTANSFULL

Jag er fram emot september. Då ska Karlstad bli blått. Det går så fort tur att det mesta är klart. Ni kan läsa om programmet på www.prolivwermlandia.se
Vill ni hjälpa till så hör av er ni behövs
Har varit ute med bössa nr 24 på kontoret på soltorget i dag det var nästa för varmt men vad gör man väl inte pengarna behövs.
Den platsen trivs jag allra bäst på.
GLÖM NU INTE ATT HA KOLL PÅ PSA VÄRDET SÅ NI KOMMER FÖRSENT
 

RSS 2.0