BÖSSA NR 16 RÄKNAD

Glad Påsk på er alla kämpar.
Nu har jag fått resultatet från bössa nr 16. Den innehöll 2013:-  Så nu är det tillsammans med Bishop Arms bössor totalt 26135:- Ytterligare en bössa är inlämnad för räkning, den som mina goa arbetskamrater hade på sin loppis, där kommer det ytterligare drygt 1000:-.
Det här är så fantastiskt alla vill hjälpa till.
Det händer så mycket spännande i mitt liv. Nu söker PCF en kommunikatör till sitt kansli i Stockholm.
Den tjänsten ska jag definitivt söka, om man läser platsannonsen på deras hemsida, så uppfyller jag väl de flesta kraven. Men jag är ju inte 25år och formbar. Så vi får väl se men jobbet skulle jag verkligen vilja ha.
Sen hoppas jag mycket på Proliv Wermlandias nya styrelse där jag ingår. Vi ska ha vårt första möte 8 april och dra upp riktlinjerna för vår verksamhet under året.
En sak är redan bestämt jag ska till Kristinehamn helgen efter mötet och hjälpa igång Kenneth som bor där, han vill köra mitt koncept där. Det ser jag fram emot.
Hoppas ni får en bra helg där ute.
Glöm inte PSA PROV RÄDDAR LIV

ÅRSMÖTE PROLIV WERMLANDIA

Vilken fantastisk dag. Var ute med bössan i Mitt i City ett par timmar mitt på dagen och fick in ca 400 kr.
Sen iväg på årsmöte var ombedd att berätta om mina 2 år som prostatalös  innan årsmötet. Kul att folk vill lyssna gick väl skapligt jag tror att allt knegande i medier och jobbet med bössan verkligen ger resultat.
Det valdes en ny ordförande som jag tror mycket på, och så blev Kjell-Owe och jag invalda som nya ledamöter. Min bästa kompis Kjell blev suppleant. Vi fick en ordentlig föryngring i styrelsen och för hoppningsvis mer kraft. När jag gick hem efter fantastiskt god mat så lämnade jag ett helt gäng positiva gubbar och även gummor som vill hjälpa till.
Nu blåser det positiva vindar i Värmland
Ha det gött där ute och kolla Psaprovet SNÄLLA

BRA HELG

Nu har jag fyllt en bössa till den här innehåller femhundring nummer 2 som jag fått. Helt klart att jag får bra respons för det jag gör. Jag blir så rörd av all positiv respons jag får. Det blir en del tårar men vad gör väl det. Kassören var bortrest så jag har inte lämnat in den än. Jag återkommer med resultat när den är räknad. Men det är nu med Hjälp av Bishops arms över 25000:- och då har det inte gått ett år. HELT FANTASTISKT.
Tänk av många som sett budskapet om prostatacancer det är ändå det allra viktigaste. I dag kom det 2 som ville bli medlemmar en var drabbad och en ville bli det för att han hade 3 söner. Jag är helt övertygad om att vi får ordning på det här.
I veckan kom PCF:s nya hemsida ut också den kommer att bli ett lyft för verksamheten.
På lördag ska vi ha årsmöte i proliv Wermlandia och en ny styrelse ska väljas. Det blir en föryngring och förhoppningsvis ska vi synas mer ute på gator och torg. Jag har ju varit ganska ensam så här långt men ju fler vi blir desto bättre.
Urologen Maurits Walden vill att landstinget skickar ut socialstyrelsens broschyr med ett följebrev till alla män mellan 50-70. Det jobbas det med nu men inget beslut är fattat än, nästa möte i maj. Synd att det tar så lång tid. Jag är övertygad om att dödstalen kommer att minska om fler upptäcks i tid och så sparar landstinget oerhört mycket pengar.
Men innan detta är verklighet får ni ta ansvar för det själva. Ta ett PSA det är bättre att komma i tid än försent
Ha en fin kväll vänner
 
 

INSAMLINGEN GÅR FRAMÅT

Nu har jag varit och bytt bössa på Bishops igen, nr 3 innehöll 733:- så totalt 2205:- har de bidragit med. Fantastiskt tack så mycket för ert engagemang. Så nu är det uppe i drygt 24 000:- redovisat och det är på mindre än ett år. Folk är väldigt givmilda och det går rakt till fonden. Var säker varje krona behövs forskarna gör ett stort jobb men det kostar också väldigt mycket pengar.
En annan verklighet i går blev en av mina bästa vänner opererad för sin prostatacancer. Han hade valt en titthålsoperation men han hade lite otur så det det blev både titthål och öppen operation på samma dag. Det blev en blödning efter den första, sånt händer tyvärr. Men han är en fighter så det fixar han. Hoppas att de fick bort cancern det är ju det primära.
Idag var jag till mitt favorit tryckeri och diskuterade vår kollektionen. De hade en bra lösning ser fram emot mina nya kläder. Det blir ett nytt budskap, " PSAPROV RÄDDAR LIV" Man måste ju förnya sig lite och det är ju sanning.
Ha det så bra där ute och missa inte ett tillfälle att diskutera PROSTATACANCER det är viktigt. Vi måste stå upp och kämpa för våra söner.

RSS 2.0