KRONANS DROGHANDEL

Nu har man blivit intervjuad igen och fotad ur alla vinklar och vrår. Till och med ärret på magen är förevigat, vad gör man väl inte för att problemet prostatacancer uppmärksammas.
Men samtidigt har jag ju kul, så det är ingen större uppoffring.
Kronans Droghandel har en tidning som finns på deras 215 apotek runt om i Sverige så det kommer att få bra spridning. Det ska vara ett tema nummer om prostatacancer bara det är ju fantastiskt. Ju mer vi syns dess bättre.
Sen blev jag ju jätte glad när Ralf Edström gick ut i media i går och berättade om sin prostatacancer. Väldigt starkt att göra det så tätt inpå operationen.  Det får så stort genomslag när en känd person berättar. Hoppas att det inte var en engångs, utan att han fortsätter att belysa problemet. Det är viktigt med media bevakning.
Här i Värmland jobbar vi vidare med att få landstinget att aktivt informera alla män mellan 50-70. Det går framåt, nu är proffessionen och politikerna med. Nu är det bara att tjänstemännen ska våga ta beslutet om kostnaden ca 400 000:- Det är väldigt lite pengar för en så viktig sak. De sparar in mer än så om en man kommer i tid för botande behandling. Så som jag gjorde, vore konstigt om inte detta blev verklighet.
Men tills dess får ni hålla koll själva
Ha en fin kväll

Kommentarer
Postat av: Christina

Ska bli intressant att läsa den tidningen.
Tror också att det är värdefullt när "kändisar" berättar. Det får en annan genomslagskraft då.

Svar: HejFick precis ett mejl och har korrekturläst texten. den kommer ut 24 april så det dröjer ett tag.
Ha en fin dag
Håkan
Håkan Florin

2013-02-25 @ 15:07:28
URL: http://christina-solna.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0