SISTA KAMPANJDAGARNA

Nu är vi i sista veckan av en månadslång kampanj där vi försökt att synliggöra det blå bandet. Vi vill visa förbundet och övriga förreningar vad det går att göra för kampen mot prostatacancer.
Det behövs ett stort engagemang men väldigt lite pengar. Vår kampanjmånad har kostat väldigt lite, har ingen exakt summa men det är inte många tusenlappar. Däremot har det gett både förreningen och fonden ett bra tillskott.
Men allt är inte bara positivt jag tycker det är skrämmande tyst från riksförbundet. Hemsidan är inte uppdaterad med nyheter sedan 9/9 så får det inte vara. Facebooksidans senaste uppdatering är 19/9 är det så svårt att hålla den igång. Ni är ju 3 anställda på kansliet. Vi aktivister vill veta vad som är på gång.
Nu är det nog med kritik nu ska vi njuta de sista dagarna. Ska bli skönt att flytta in i Mitt i City på fredag det börjar bli lite kyligt i luften, men vädret har varit med oss nästan hela månaden.
Bli gärna medlem vi behöver bli fler. Alla är välkomna man behöver inte vara drabbad, det räcker att tycka att vi gör en bra sak. Vi jobbar för nästa generation era barn och barnbarn.
Som vanligt riktar jag en uppmaning till alla män över 50. HA KOLL PÅ PSAVÄRDET DET ÄR LIVSVIKTIGT
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0