MARKNADSDAG I KIL

Nu är jag hemma från en marknadsdag i Kil. Det har varit en väldigt varm dag men mycket folk i rörelse. Lotteriet som vi har drar in väldigt mycket pengar till föreningen. Allt vi säljer för är vinst eftersom alla priser är skänkta av olika företag. Tack för att ni är så generösa ni som skänker priser. Sen har vi försäljning av T shirts kepsar pins mustascher reflexer samt en del dekaler.
Idag hade vi vårt nya tak på tältet, det känns bättre än det gamla namnet. Nu kunde vi inte få plats med namnet, Prostatacancerföreningen Värmland, så det fick bli vår hemsidas adress men det är inte fel där finns det väldigt mycket bra information. 
Det här med att vara ute bland vanligt folk ger så fantastiskt mycket, synd att vi inte kan vara ute mer.
Tältet är en jättebra investering, det har betalat sig för länge sen. Alla som kommer fram och pratar tycker det är väldigt konstigt att vi män inte har någon allmän kontroll. Det tycker jag också men brukar svara att vi män får skylla oss själva när vi inte går ut och kräver våra rättigheter. Det gäller såväl allmän kontroll samt rätt till alla läkemedel inom högkostnadsskyddet.
Så ska vi få ordning på det här måste fler engagera sig. Gå med i föreningar, det gör vår röst starkare. Det är dåligt att bara ca 10% av alla som har diagnosen är medlemmar. Det borde vara 100%.
Säger som jag brukar TÄNK PÅ ERA BARN OCH BARNBARN
 

Kommentarer
Postat av: Rune

Vilket fantastiskt 'stånd' du har skapat Håkan..;-)

Svar: Ja visst är det ståtligt
Prostatalös

2014-08-10 @ 11:50:21
URL: http://hakanflorin.blogg.se
Postat av: Rune

Vilket fantastiskt 'stånd' du har skapat Håkan..;-)

2014-08-10 @ 11:50:25
URL: http://hakanflorin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0