STYRELSEMÖTE

Idag har jag inte kunnat har kontoret öppet på grund av regn. Men i eftermiddags hade vi styrelsemöte det näst sista inför septemberkampanjen.
Det mesta handlade om det. Det är en imponerande kampanj som är på gång. Vi gjorde det bra ifjol men det här blir bättre.
Startar med en Golftävling första dagen, sen kommer höjdpunkterna på rad invigning av vår landshövding, debattkväll med landstingspolitiker ( samtliga partier deltar) företrädare för professionen debatten " God prostatacancervård" leds av prostatacancerförbundets vice ordförande Calle Waller. Sen kommer professor Jonas Hugosson till oss den 18/9 och föreläser på Karlstads CCC där firar vi också föreningens 10 års jubileum med en middag.
Ifjol hade vi musik och en bilkortege, så blir det även i år. För musiken svarar i år " Old man band " det är några av Sveriges bästa musiker. Hoppas jag får höra Psavisan som Stig Lindahl gjort texten till.
Sista helgen blir det en manifestation mot cancer så här långt har 5 föreningar tackat ja till att delta. Alla cancerföreningar är välkomna. Bara att ta kontakt.
Sen avslutar vi med en minnesgudstjänst för de bröder vi förlorat under kampanjen, tyvärr får vi tända 200
marschaller även iår. Som höjdpunkt kommer Manskören Manhem att sjunga i kyrkan.
Som Kampanjgeneral känner jag mig väldigt nöjd.
Sen har vi ju allt det andra. Kommunens fasadbelysningar, utställningar på biblioteken,tältet med försäljning och lotterier. Vi kommer att synas varje dag fram till och med 28 sept sen kallar jobbet igen. Semestern är slut, synd att jag inte är pensionär än. Då ska vi köra ännu hårdare.
Du kan också hjälpa till, bli medlem tänk på barn och barnbarn. Ju fler som engagerar sig desto snabbare når vi målet. Vi vill ha allmän psatestning från 45 års ålder, då skulle dödstalen kunna minskas.
Besök gärna vår hemsida www.pcfvärmland.se mycket bra info, samt möjlighet att bli medlem.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0