NY BRA DAG

Som vanligt en ledig fredag så gick jag till soltorget och öppnade kontoret. Den förste som kom fram var en jättebra kontakt, han satt i styrelsen till en manskör som vi ville ha förra året. I år kommer det troligtvis att bli verklighet. Vi utbytte telefonnummer så nu är den kontakten etablerad.  Det blev som vanligt ca 100:-/timme till forskningen. Det är synd att inte fler gör som jag, våran forskningsfond skulle bli avsevärt större om alla offrade lite tid på detta. Men det är som det är, känns bra att tystnaden kring Sveriges vanligaste cancerform håller på att brytas.
Det verkar som Internationella prostatacancer månaden i september blir minst lika bra som i fjol. Troligtvis bättre, vi har bjudit in politiker i landstinget till en debattkväll om "God prostatacancervård" vi saknar bara svar från ett parti så här långt. Vår vice ordförande i riksförbundet Calle Waller kommer att vara moderator. Sen den absoluta höjdpunkten Jonas Hugosson på Karlstads CCC. Ska bli en kul semestermånad.
Jag hinner faktiskt med att ta hand om mig själv också, 90minuters solbadande på balkongen. Och sen en timmes promenad i ett fantastiskt sommarväder. Efter promenaden kom denna belöning
Mår man bra själv så är det lätt att göra något för andra. 
Idag fick vi också nya taket till vårt eventtält, det kostar lite att byta namn, men det var det värt. 
Prostatacancerföreningen Värmland känns så mycket bättre. Hoppas att vi kan bli fler medlemmar det stärker framförallt vår röst vi som är aktiva. Det går bra att registrera sig på vår hemsida www.pcfvärmland.se det kostar bara 200:-/år. Gör det så gör du en insats för våra barn och barnbarn.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0