FRITDSMÄSSA

Nu sitter jag bekvämt i fotöljen och summerar en lång givande dag i Kristinehamn. Vi startade upp vid kl 8.00 det började kl 10.00. Vi fick en plats precis vi ingången till mässområdet kunde ju inte varit mer prefekt alla som besökte mässan passerade oss 2 gånger.
 Det var många i rätt målgrupp så lottförsäljningen gick långt över förväntan, vi sålde även en del pins och annat som vi har i shoppen. Det kom in många sköna slantar till vår verksamhet, men det viktigaste av allt vi syntes och förmedlade ett viktigt budskap. Ha koll på din prostata så du kommer i tid. Återigen fick vi bekräftat vilken oordning det är med psaprovtagning. Det är allt från han som inte har kollat för att " jag har inga besvär" till Oskar 80 år med psa 2,0 som kollar varje år. Det finns ingen som helst ordning och reda i det här.
Nu måste snart våra beslutsfattare våga skapa ordning så alla får en chans att vara med på tåget. En del tycker att det ska vara obligatoriskt, jag tycker att det ska vara frivilligt. Vi är ju vuxna, men alla måste få information och allra helst en kallelse från landstinget. Då har alla fått chansen till den botande behandling som finns om man kommer i tid.
Bli medlem och stöd oss i vår kamp mot prostatacancer. Då har vi chans att fixa till detta innan det är dags för våra barn och barnbarn
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0