GLAD

Sitter i favorit fotöljen och är glad och nöjd. Det skrivs väldigt mycket om prostatacancer nu och fler företag vill satsa för att hjälpa till. Snart är vi nog ett varumärke som det är värt att satsa några kronor på. Det ni ser på fotot tror jag bara är början på något stort och det behöver vi.
Sen fortsätter ICA MAXI i Kristinehamn sitt fantastiska stöd. Han är upp i 30 000:- nu  och då är halva månaden kvar.
Men allt går ju inte på räls. Vi har ju blivit lovade en försöksverksamhet med riktad information till män i Värmland.
Det löftet gav samtliga landstingspolitiker inför valet. Det skulle ta sin början i höst men när beslutet skulle tas för 2  dagar sedan, så blev det inget beslut. Divisionschefen för allmän medicin sa nej enligt en läkare som jag känner. Det triggade igång en aktivist ordentligt, när jag väl hittade henne på en konferens i Stockholm fick jag ett mejlsvar. Ibland har jag svårt att förstå, där skrev hon att hon inte motsatte sig beslutet. Tvärtom hon rekommenderade att beslut skulle tas. Däremot vill hon att det ska ske med hög kvalitet. En ny resurs specialistsjuksköterska ska ta hand om hela processen. Hon hänvisar till att det är svårt att komma fram till vårdcentralerna på telefon redan idag. Någonting stämmer inte, vill inte säga att någon ljuger men jag får inte riktigt ihop det.
Är hon rädd för att hennes personal ska få för mycket jobb. Självklart ska första kontakten tas på vårdcentralerna, hos sin husläkare. Det kan omöjligt bli så mycket jobb. Läkaren behöver bara informera om psaprovtagningen, skriva en remiss till labb. Är det sen förhöjda värden blir det att offra en gummihandske och skriva en ny remiss denna gång till urologen sen har de över.
En persons tveksamhet kan inte få riskera mäns liv, för det är faktiskt så. PSAPROV RÄDDAR LIV. Jag vet det räddade mitt.
Kom igen nu gubbs engagera er tänk på barn och barnbarn
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0