MANHEM KÖREN

Det blev en härlig avslutning på vår kampanjmånad. Manhem kören sjöng vid de 200 marschallerna. Mellan de 2 sångerna hölls en tyst minut då blev det lite blött i ögat. Det är så trist att så många ska behöva komma för sent bara för att vi att vi inte har en allmän kontroll. Men det ska vi ha. Kommer inte att ge oss förrän det blir så.
Nu kommer vi att delta i en projektgrupp i landstinget här i Värmland, prostatacancer är numer ett prioriterat område. Tror att vi kan bidra med en hel del i det arbetet, vi har ju erfarenhet som patienter. Väntetiderna måste kortas, det som är riktigt jobbigt är ju att få vänta på svar. Sen måste eftervården bli bättre det fungerar inte idag. Det första mötet resulterade i ett mejl till samtliga vårdcentraler, att alla män som begär ett psaprov har rätt till det. Hoppas att det gör att vissa läkare slutar neka män ett psaprov.
Om ni vill stödja vårt arbete så bli medlem i våra föreningar i Värmland går det bra på vår hemsida www.pcfvärmland.se bor ni någon annanstans i Sverige hittar ni er förening på www.prostatacancerforbundet.se
Det är viktigt att vara många medlemmar då blir vår röst,vi som står på barrikaderna, mycket starkare. Vi gör det för att våra barn och barnbarn ska få en bättre vård.
HAR DU INTE KOLL PÅ DITT PSA VÄRDE SÅ TÄNK PÅ ATT DET FINNS INGET ANNAT SÄTT.
PROSTATACANCER GER INGA SYMTOM , MEDANS DET ÄR EN BOTBAR SJUKDOM
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0