FÖRSTA KAMPANJVECKAN SLUT

Det har varit en väldigt lyckad vecka. Först på soltorget och sedan invigningen i Mitt i City, det är alltid lika skönt att få rulla in med limmon i det köpcentrat. Vilka underbara människor som styr där. De är så positiva till det vi gör.
Nu visar det sig att det blir regn måndag och tisdag då får vi stanna kvar där inne. Vad säger man, det blir lite blött i ögat, TACK SÅ JÄTTE MYCKET
Det är svårt att få till det bättre, det känns som vi har fått till det perfekt. Kanske låter som skryt men visst ser det fint ut. Kampanj generalen är mer än nöjd, men min arme är väldigt liten så vi välkomnar fler att delta i arbetet att synlig göra problemet. Hjälp oss genom att bli medlem och delta gärna på frontlinjen. Vi har en väldig elefant som motståndare, socialstyrelsen måste tänka om. Vi får ingen möjlighet att minska dödstalen om inte vi får en allmän kontroll från 45 års ålder.
Det är så mycket som är fel, Oskar 82år tar psaprov 2 gånger per år och Sven 50 år blir nekad sitt psaprov. SÅ HÄR KAN VI INTE HA DET.
Ska blir spännande att ställa den frågan till politikerna på tisdag. Jag tycker att det är dags att byta ut chefen.
Har du fyllt 45 år KRÄV att få ta ett psaprov det är din rättighet. PSA PROV RÄDDAR LIV.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0