INVIGNINGEN KLAR

Då var den officiella invigningen klar. Landshövding Kenneth Johansson har klippt sönder det blå bandet igen. Bara att laga till nästa år. Vi hade några streetdans pojkar som dansade före själva ceremonin sen talade vår ordförande Hans Bäckfalk och vi blev nog lite nervösa, men med en minut till god kom Kenneth. Så allt gick bra och nu är vi igång på riktigt. Fast vi har varit ute med tältet ända sen förra fredagen. Det alltid lika roligt att komma in i Mitt i City, det är ett härligt stället att tälta på, mycket folk i rörelse hela tiden.
Måste säga att Generalen är väldigt nöjd med scenområdet. Vi kan nästa inte få en bättre plats att vara på och sprida budskapet. Vi måste få till en allmän kontroll så att dödstalen minskar. Vi kan inte acceptera att 1100 män varje år kommer för sent för botande behandling.
Alla män ska ha ett Baseline psa från 45 års ålder är vårt krav, och vi har alla europas urologer bakom oss i det kravet. Nu ska elefanten Socialstyrelsen tvingas att tänka om. Men mycket hänger på oss själva vi måste kräva våra rättigheter, sluta att vara så tysta, kom ut ur garderoberna. Gå med i föreningarna och allra helst var med på barrikaderna. Män har också rätt till en god vård. Gå nu och ta ditt psaprov, och skulle du vara en som har låga värden och drar en vinstlott så engagera dig för nästa generation. Skulle du hamna i samma båt som mig så finns vi i föreningen för dej. Tveka inte att ta kontakt vi är inga urologer men vi har en personlig erfarenhet.
Sköt om er därute det är för er vi jobbar.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0