NU KOMMER LJUSET

 Vilka fina dagar det har varit. Både igår och idag, har precis kommit hem från en timmes promenad i strålande vintersol. Allt känns så mycket lättare när solen lyser.
Nu har jag hållit på i snart 3,5 år med den här kampanjen. Nu börjar det ge resultat på tisdag ska vi träffas i gruppen på landstinget. Då ska det kortas vårdtider och det kommer att behövas. Nu pratas det om prostatacancer i alla möjliga media. Senast var det i Fråga doktorn, detta kommer att göra att fler förstår vikten av att ha koll på sin prostata och psavärdet. Alla vet inte att det är ett vanligt blodprov.
 
Dessutom kommer 3 åldersgrupper Värmländska män att få en information om psaprov. Detta tillsammans med våra kampanjer på gator och torg kommer att kräva att vården är rätt organiserad, för att kunna ta emot ett ökande antal prostatacancerfall.
Förra året var ett väldigt lyckat kampanj år. Men i år kan det bli bättre, nu har vi ett stort kontaktnät av företag  och kommunala företrädare som vill hjälpa till. Hoppas att de blir fler, sen har vi ju fått fler medlemmar som kanske kan bidra med nya kontakter.
Ska bli spännande att se vad det går att göra. 2015 ska ju bli mitt bra år och det har börjat väldigt bra.
Ni får gärna bli medlemmar och stödja oss vi jobbar för våra söner. Det går att anmäla sig på nätet men på vår hemsida är jag osäker på om det fungerar, den länken var troligtvis kopplad till vår avlidne ordförandes mail. Men på riksförfundets sida www.prostatacancerforbundet.se går det. Annars går det bra att ta kontakt med någon av oss i styrelsen. De uppgifterna hittar ni på hemsidan www.pcfvärmland.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0