INGEN OTURSDAG

Idag är det fredag den 13, men inte känns det som en otursdag. Nu är vi i full gång med planerna inför septemberkampanjen, hade ett möte med en företrädare för gallerian " MITT I CITY". Där har vi fått vara vid scenområdet i 2 år. Men nu har de bytt ägare och i år kostar det pengar, och det har vi inga till att betala lokaler för. Men om vi har en medarrangör som betalar så kanske det blir av ändå. Erik som jag pratade med var en väldigt positiv kraft och tillsammans ska vi försöka skapa ett större arrangemang. Det kändes att han vill verkligen hjälpa till, det är ju för honom och alla andra unga män vi jobbar för. Det skulle kännas tomt utan invigningen här.
Nu är det bara att hoppas att något större företag ser det positiva i att stödja kampen mot prostatacancer.
Sen måste vi hitta någon som vill inviga, vi har ju haft landshövdingen i 2 år, kanske vore kul med någon ny.
Ska det bli större så vore ju Hertigen av Värmland lämplig, borde ju ge medial uppmärksamhet. Det är ju ett huvudmål att synas så mycket som möjligt.
Så inte blev det en otursdag. Dessutom hade systemet sängt priset på favorit vinet, och Hemköp hade extrapris både på kyckling och lax. 
Det känns som det här året kommer att bli riktigt bra. Kunde jag bara få arbeta med prostatacancer frågorna på heltid så skulle en dröm gå i uppfyllelse.
Det känns så meningsfullt att jobba med det här, vi räddar ju liv. Kommer man bara i tid så går ju den här cancerformen faktiskt att botas.
SÅ GÅ NU OCH TA ETT PSAPROV om du inte redan gjort det, och uppmana alla män över 45 år att göra det.
PSAPROV RÄDDAR LIV
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0