OBS BERGVIK

Det är bra med stora köpcentra, där strömmar mycket folk. Den här helgen var vi vid stora entrén vi OBS BERGVIK i Karlstad. Det är väldigt många som ser oss när vi står där, och en hel del bra samtal blir det. Där har man möjlighet att uppmana män att ha koll på sitt PSAVÄRDE. 
Det mesta är bra, nu är Landstingets informationsbrev till 3 åldersgrupper igång. Mötte 2 män som hade fått utskicket det är jättebra. Men fortfarande träffar vi män som blir avrådda att ta sitt psaprov. Nu senast var det en man från Filipstad, hur tänker de läkarna som avråder. Är de så dåligt pålästa? Jag hävdar att prostatacancer inte ger några symtom, medans det är en botbar sjukdom. Att då säga till en patient, har du inga symtom så tycker jag det är onödigt, du blir bara orolig. Hur får man stopp på detta??
Det är väl bara att jobba på, vara ute bland folket så mycket som möjligt. Det ger ju en hel del pengar till både föreningen och forskningen. Vår butik har ett skapligt utbud nu, men vi försöker att hitta på nya saker att sälja.
Vore kul om de andra väskorna som vi skapat började vara ute de också, det är viktigt det här. 
En ny medlem blev det också det är alltid lika roligt när männen förstår att 200:- betyder så mycket. Deras medlemskap gör vår röst så mycket starkare.
Riktar ännu en uppmaning till alla BLI MEDLEM. Det går enkelt att registrera sig via www.prostatacancerforbundet.se.
Det är viktigt tänk på nästa generation era barn och barnbarn
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0