OLD MAN BAND

Vilka fantastiska grabbar "OLD MAN BAND" de ställde upp för oss förra året, och kommer att göra det även i år. Vad enklet en del saker är när det finns så mycket förståelse för vårt arbete i prostatacancerföreningen. Skrev en fråga på messenger till Rolf om de var spelsugna i september sen tog det bara några timmar så var scen, ljud och band klart till den 12 september. Då tycker jag att ni ska komma och lyssna på härlig musik och köpa lite lotter för att stödja vår verksamhet.
Förra året sålde vi 6 lotterier med 1000 lotter i varje, det blir säkert något liknande i år. Det ger ett bra tillskott till vår kassa. Så nu är jag på tiggarstråt, den här veckan har jag fått 18 priser tack så jättemycket ni som skänker. Vår verksamhet är ju helt ideel men pengar går ju åt ändå, nu behöver vi några nya rollups och blir det pengar över så behövs de till forskning.
Nästa helg finns vi på soltorget med vårt tält, fredag och lördag i samband med Karlstads kalaset. Ännu en som ställer upp tack Centrum karlstad.
Fler och fler förstår vikten av vårt arbete att upplysa om Sveriges vanligaste cancer PROSTATACANCER. Vi måste få till en allmän kontroll. 
Uppmana alla män att gå och kolla sitt PSAVÄRDE DET RÄDDAR LIV
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0